TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Udfyld formularen nedenfor og modtag spændende nyheder fra Stock Group. 

DE BEDSTE PRISER TIL DANSKE SUPERMARKEDER

Vores primære opgave er at finde de varer, som giver vores kunder et ekstra lod i konkurrencen om at tiltrække de danske forbrugere og give dem en oplevelse af at få en ekstra værdi ved at handle i lige præcis den specifikke butik.

Varesortimentet er meget bredt, da vi i høj grad køber ind efter de trends, som viser sig i markedet. Det betyder, at vi kan levere alt fra kyllingenuggets til barbiedukker – hvis det altså hitter hos forbrugerne.

HVORFOR BRUGE STOCK GROUP?

Vores primære opgave er at finde de varer, som giver vores kunder et ekstra lod i konkurrencen om at tiltrække forbrugerene og give dem en oplevelse af at få en ekstra værdi ved at handle i lige præcis den specifikke butik.

Varesortimentet er meget bredt, da vi i høj grad køber ind efter de trends, som viser sig i markedet.

Alle varer i Stock Group A/S’ sortiment overholder gældende lovgivning og er altid tjekket på et uafhængigt testinstitut. Produktsikkerhed er altafgørende for os.

Hurtig levering

Vores lager-team kan deres kram og derfor kan vi kan ofte levere dine varer allerede dagen efter ordren er afgivet.

Service i fokus

Vores team består af kompetente medarbejdere, der både sidder klar til at rådgive dig, lave opsætninger i din butik og meget mere.

Populære varer

Vi tilbyder både varer i fast sortiment samt efterspurgte sæson- og trendbaserede varer. Vores indkøbere er skarpe, og finder du ikke lige det, du leder efter - så send os en mail og lad os trylle.