Om os

Stock Group A/S blev etableret i 2017 og har siden dag ét haft travlt med at finde de mest efterspurgte varer, til de bedste priser, til de danske supermarkeder.

Vores primære opgave er at finde de varer, som giver vores kunder et ekstra lod i konkurrencen om at tiltrække de danske forbrugere og give dem en oplevelse af at få en ekstra værdi ved at handle i lige præcis den specifikke butik.

Varesortimentet er meget bredt, da vi i høj grad køber ind efter de trends, som viser sig i markedet. Det betyder, at vi kan levere alt fra kyllingenuggets til barbiedukker – hvis det altså hitter hos forbrugerne.


Food

Vi leverer både køl- og frostvarer til hele Danmark med dag-til-dag levering. Vores indkøbsteam har fingeren på pulsen og sidder klar til at købe de nyeste trends til din butik.
Varesortiment varierer, men du kan bl.a. finde kød, fisk, færdigretter, is, pandekager, drikkelse og slik.


Non-Food

Børnelegetøj, rengøringsartikler og interiør – det er nogle af de kategorier, som vi især har fokus på. Varerne er trendbaseret og kan være med til at tiltrække kunder, der ellers ikke ville have besøgt den specifikke butik.


Ja-tak tilbud

Mange af vores produkter gør sig godt som ‘ja-tak tilbud’. Et fænomen, som vi introducerede i 2018, og som har haft stor succes på Facebook.
Hvis du ønsker at benytte dig af ‘ja-tak tilbud’ på din Facebookside, men ikke har erfaring med konceptet, så hjælper vi gerne med at udvælge det rigtige produkt, og giver inspiration til billede og tekst.