Spring til indhold

HØJAKTUELLE TRENDVARER

Vi har altid markedets bedst sælgende varer i sortiment og vi er sikre på, at du kan finde noget til din virksomhed blandt alle vores kategorier af både food og nonfood varer

LYNHURTIG LEVERING​

Vi leverer altid inden for 1-2 hverdage på alle vores lagervarer. Er varen du ønsker i transit, sendes den sekundet den rammer vores lager. Og fragten? Den betaler vi - uanset mængde!

UNIKT SALGSMATERIALE

Med vores produkter følger altid professionelt udarbejdet salgsmateriale i form af salgstekst, billede og video. Vi er derfor sikre på, at kunderne nok skal købe varen hos dig!

SENESTE NYT

SALGS- OG MARKETINGMATERIALE FØLGER MED

Vi er specialister i at udarbejde salgsmateriale som sælger varer. Til alle vores produkter medfølger der unikt materiale, som du frit kan benytte, når du er kunde hos os – både copyright, salgstekst, billeder samt videomateriale.

NONFOOD

Trendbaserede varer tiltrækker kunderne

Børnelegetøj, rengøringsartikler og interiør – det er nogle af de kategorier, som vi især har fokus på. Varerne er trendbaseret og er med til at tiltrække kunder, der ellers ikke ville have din forretning eller webshop. Dermed er der både direkte salg i kassen med god avance, men der skabes også kundestrøm og mulighed for mersalg på dine allerede eksisterende produkter. 

FOOD

Vi følger de nyeste trends indenfor food

Vi leverer både konfekture samt køl- og frostvarer til hele Danmark med mulighed for dag-til-dag levering. Vores indkøbsteam har fingeren på pulsen og sidder klar til at købe de nyeste trends i markedet. Varesortimentet varierer og er som oftest begrænset partier, men du kan som oftest finde is, kød, færdigretter, drikkelse og slik. 

VIL DU VIDE MERE OM STOCK GROUP?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye populære varer, og som modtager af vores nyhedsbrev får du først besked.