Spring til indhold

SENESTE NYHEDER FRA STOCK GROUP

VI STØTTER ALLE VORES BØRN

Gennem indsamlingen “Alle vores børn” støtter vi udsatte børn og deres familier i Danmark. Indsamlingen er et samarbejde mellem Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV2.

Læs mere »

CASPER SOBCZYK LANCERING

Tårnhøj kvalitet – men til en pris der er til at overskue. Alle produkterne i Sobzcyk-serien kommer i unikt design og med gennemført salgsmateriale med Casper selv.

Læs mere »

VI ER EN AAA VIRKSOMHED

Vi er stolte over, at vi allerede nu, har opnået prisen som grade AAA virksomhed. Det er under 2% af danske virksomheder, som opnår vurderingen.

Læs mere »

COOP LIVE FRA FRIHEDEN

Den 3. november kl. 19.30 gik vi live på +100 lokale Facebooksider i samarbejde med Coop – herunder SuperBrugsen og Kvickly. Vi sendte live fra Tivoli Friheden i Aarhus hvor vi fik vist præsenteret flere af vores varer som passer perfekt som julegaveindkøb.

Læs mere »

BØRSEN GAZELLE 2022

Vi er meget stolte af at have modtaget den prestigefyldte danske pris “Børsen Gazelle 2022”.
Grundet de strenge krav er det første gang, at vi har haft mulighed for at opnå Gazelle status, hvilket naturligvis gør det endnu større for os.

Læs mere »

KOP & KANDE – ROADSHOW

Vi er ny leverandør hos Kop & Kande og derfor var det naturligvis en stor fornøjelse, at blive inviteret med til deres roadshow som foregik 3 dage i september, hvor de godt 100 butikker har mulighed for at møde udvalgte leverandører. Det foregik i Middelfart, Hvidovre og Aalborg med godt og vel 400 deltagende spredt over dagene.

Læs mere »

SCANDINAVIAN COLLECTION

– Et kvalitetsbrand der leverer mere end forbrugerne betaler for –
Vi arbejder lige nu på at udrulle vores Scandinavian Collection brand, som skal give en gennemtænkt sammenhæng på tværs af produktkategorier.

Læs mere »

VI BYGGER NYT DOMICIL

I samarbejde med KT Erhvervsbyg er vi ved at opføre et nyt domicil på 4500 m2 på Gammelmarksvej 4 i Vejle.

Vi glæder os naturligvis til at flytte ind i det nye domicil som forventes at stå færdig i 2. kvartal 2023.

Læs mere »

NONFOOD MESSE FOR SUPERBRUGSEN OG KVICKLY

Sidste år blev vi kåret til årets leverandør til Coops nonfood messe for SuperBrugsen og Kvickly. Det er naturligvis en titel der forpligter og derfor var der også ydet en ekstra indsats i år for at leve op til denne præstation.

Læs mere »

VÆRTER FOR ÅRETS NONFOOD MØDE I LØVBJERG

Igen i år havde vi fornøjelsen af at holde det årlige nonfood møde for Løvbjerg Supermarked. Noget vi som leverandør naturligvis er stolte af at få lov til. Vi går som altid all-in når vores kunder viser os tillid.

Læs mere »