Spring til indhold

EN NYTÆNKENDE B2B GROSSIST

Stock Group A/S er på mange punkter en almindelig grossistvirksomhed med mange års erfaring. Men vi tillader os også at være nytænkende og skubbe til grænserne for hvordan man sælger varer. 

Vores varesortiment er hurtigt omsætteligt og hver måned præsenterer vi mange nye spændende succeser. 

Vi leverer varer til alle typer af virksomheder såsom supermarkeder, webshops, plantecentre, tøjbutikker, byggemarkeder og mindre specialforretninger. 

Skal vi være din nye leverandør? Intet er for stort eller småt til os. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig. 

SHOP NEMT VIA VORES APP ELLER WEBSHOP

Vi har gjort det nemt for dig som kunde at bestille varer. Det er nemlig muligt, at bestille gennem både vores webshop og app som findes til både iOS (App Store) og Android (Google Play). 

Her kan du udover at bestille varer også hente alt salgsmateriale, se fremtidsordre og fakturaer, scanne stregkoder på vores produkter for at blive ledt direkte til salgsmateriale og meget mere. Kort sagt har vi gjort det nemt for dig, at have adgang til markedets mest spændende produkter på alle tider af døgnet.  

Har du ikke allerede en brugeradgang til vores system, så opret dig her i dag og kom i gang indenfor 24 timer.

JA-TAK

Vi er uden sammenligning Danmarks største ja-tak leverandør. Hver måned sælger vores kunder hundredetusindevis af varer på ja-tak fra os. Vi ved, hvad vi laver, for vi har været med fra det allerførste ja-tak så dagens lys. 

Vores ja-tak er ren plug’n’play. Fra vores webshop eller app bestiller du nemt de ønskede mængder og herfra kan du desuden kopiere salgstekster, videoer og billeder af alle vores varer – lige til at lægge på Facebook. Faktisk kan det gøres på mindre end 30-sekunder og varerne leveres indenfor 1-2 hverdage. 

Hvis du ønsker at vide mere, så har vi flere ‘Ja-tak eksperter’ i hele landet, som gerne kommer forbi din forretning og fortæller mere.
Nedenfor ses et lille udpluk af de succeser vi i samarbejde med vores kunder har lavet. 

LIVESHOPPING - B2B OG B2C

Det er ingen hemmelighed, at detailhandlen de seneste år har måtte søge efter nye supplerende måder at skabe omsætning. Her er live shopping for mange blevet en effektiv løsning og flere store kæder er hoppet med på bølgen – med stor succes! Derfor er vi også sikre på, at live shopping er kommet for at blive. 

Vores B2B liveshopping laver vi eksklusivt et par gange om året. Her har du som kunde mulighed for at tømme vores lager til absurd lave priser, være first-mover på nye trendvarer eller bare finde nye varer til ja-tak opslag som er med til både at skabe og vedligeholde kundestrøm i din forretning.

Med vores B2C livekoncept hjælper vi dig med at sælge vores varer direkte gennem dine Facebooksider. Vi står bag Danmarks største liveevent i samarbejde med 165 Coop-butikker. Derudover har vi også været live med Løvbjerg, Billigblomst og Dagrofa. Det giver opmærksomhed og direkte salg i kassen, men også massiv kundestrøm i butikkerne dagene efter. Vi er agile, modige og har det professionelle setup på vores lokation i Vejle som vi gerne stiller til rådighed.

b2b live

IN-STORE SKÆRMDISPLAYS

Vi er altid lagerførende i både skærme og stativer. Det gør, at vi altid kan levere en skræddersyet løsning. I samarbejde med en af vores mange konsulenter finder vi sammen en løsning som passer til din butik. Vi har gjort det nemt for dig, at passe skærmene selv ved at hente videoer og bestille varer gennem vores salgsunivers.

Skærmene er med til at øge dit impulssalg i butikken ved fange kundernes opmærksomhed ved hjælp af billeder og lyd. Videoerne er velegnet til ja tak, hvor skærmene skal ses som et fysisk supplement i butikken, for at fange de kunder der enten ikke er på Facebook eller bare ikke har set dit opslag. 

Skærmerne fungerer bedst på A-placeringer i butikken, men kan nemt laves afdelingsspecifikt – hvis det er det i mener passer bedst hos jer. Nedenfor ses et par af vores udstillinger. Vi har naturligvis også stativer til rådighed, hvis ikke det skal hænge på en gavl. Mulighederne er mange – og vi hjælper gerne med rådgivning.

Skærm-1
Skærm-2
Skærm-3

IN-STORE UDSTILLINGER

Vores mange unikke dumpers og torve er udviklet ud fra den tekst og det salgsmateriale som vi har set fungere bedst på ja-tak. Det betyder, at vores kunder på en nem og enkel måde har mulighed for at præsentere varen fysisk i butikken, men samtidig at varen fanger kundernes opmærksomhed og bidrager til mersalg.

Vi har et utal af forskellige løsninger og tilpasser løsningerne, så de passer til netop din butik. Om det er på en tom reol, vingefanget eller blot et kvartpalledisplay til at køre ind på en tom lokation i butikken – så har vi den rigtige løsning. Vores konsulenter kommer gerne og hjælper med at få lavet den rigtige løsning. 

Løsninger kan laves både kortsigtet, men kan også fungere med en fast plads i butikken som langsigtet løsning. Vi har mange mulighederne for at forny torvene og der kan både være med NOOS- eller spotvarer.