Spring til indhold

HVORFOR SKAL VI LEVERE DINE JULEGAVER?

Ganske enkelt fordi vi ved, at du kan få mest for pengene ved at købe dine gaver gennem os.

Og som noget nyt, tilbyder vi nu, at hjælpe med dine firmajulegaver. Om det er til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere er lige meget for os. Vi sørger nemlig for, at du har muligheden for at købe attraktive produkter som rammer en bred vifte af modtagere.

I samarbejde med dig finder vi en løsning som passer til jeres ønsker. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, så er vi sikre på, at vi kan finde en løsning der passer jeres behov. Vi har over 500 nonfood produkter i sortiment og er lagerførende på det hele. Derfor mener vi også, at vi kan finde noget som dine medarbejdere vil sætte pris på. Vores produktsortiment er bredt, så mulighederne er mange. 

Vi håber, at du vil give os en chance for at vise hvordan vi kan hjælpe med årets julegaver. Og har du allerede styr på dette års julegaver? Så tøv ikke med at kontakte os alligevel og begynd dialogen om mulighederne fremadrettet. 

Kontakt os på kontaktformularen nederest på siden og blive kontakt indenfor 24 timer eller henvend dig direkte til vores ansvarlige konsulent.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Mikkel Palmer Østerkjerhuus

mikkel@stockgroup.dk

+45 81 37 67 35

PRISER OG CERTIFICERINGER

VI STØTTER

SE MERE OM OS HER

© 2022, Stock Group A/S All Rights Reserved

Stock Group A/S
Edisonvej 1
7100 Vejle

Cvr. 38 41 54 33
Tlf. (+45) 89 80 62 62

da_DK