Tilbage

Kontorelev

Er du engageret i dit arbejde? Er du samtidig fuld af højt humør og gåpåmod? Så er det måske dig vi søger til vores virksomhed i Vejle. Vi er i rivende udvikling og udvider derfor vores hold endnu en gang. Denne gang er det måske dig der skal med på vores rejse. Så er du tændt på, at gennemføre din elevuddannelse, med masser af muligheder for at sætte præg på din hverdag og din uddannelse – Så er det dig vi står og mangler.
Fuldtid

Som kontorelev hos Stock Group A/S, vil du opleve en dynamisk virksomhed, der hele tiden er på forkant med markedsudviklingen indenfor detail. Der er derfor masser af fart på og dynamikken oser i teamet.

 

Du tilbydes
Som kontorelev hos Stock Group får du en alsidig uddannelse, hvor der er en bred vifte af opgaver. Du vil få kompetencer inden for produktoprettelser, varebestillinger hos leverandører, ordrebehandling for kunder og administration af online salgsplatforme.

 

Om dig
Det er vigtigt at du er en holdspiller og at du formår at kunne håndtere flere bolde i luften. Men vigtigst af alt, at du tager ansvar for din uddannelse. En uddannelse er ikke noget du får, det er noget du tager og derfor har du et stort ansvar for at stille krav og gøre netop din uddannelse så god som overhovedet muligt. Vi forventer at du arbejder struktureret, men samtidig er omstillingsparat i en travl hverdag. Der er ikke specifikke krav til dig, men det er en fordel hvis:

  • Du har flair for IT og brugen af Officepakken
  • Du tager ansvar og har en god disciplin inden din opgaveløsning
  • Er god til at sige til og fra

 

Vi tilbyder
En alsidig og spændene kontoruddannelse i en dynamisk virksomhed, der konstant udvikles. Vi er et ungt friskt team, med højt humør og masser af sammenhold. Derfor vil du fra dag et, opleve et hold der vil dig det bedste. Uddannelsen vil foregå på vores administrationskontor i Vejle, hvor firmaet har base. Stock Group sælger overvejende B2B og står bag en masse partivarer til detailhandlen. Vi udvikler konstant vores setup og derfor kan du finde os mange steder i landet.

 

Interesseret?
Er du interesseret i at få en elevuddannelse hos os, så send din ansøgning, CV og samt dit eksamensbevis hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende. Vi ønsker stillingen besat d. 1. marts 2021

 

Send ansøgning til:
Salgschef Jonas Christensen
61124925