MODTAG 10 GRATIS VIDEOER DER GØR DIG KLOGERE PÅ FACEBOOK 

Udviklet i samarbejde med The Marketing Guy – du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. 

DE BEDSTE PRISER TIL DANSKE SUPERMARKEDER

Vores primære opgave er at finde de varer, som giver vores kunder et ekstra lod i konkurrencen om at tiltrække de danske forbrugere og give dem en oplevelse af at få en ekstra værdi ved at handle i lige præcis den specifikke butik.

Varesortimentet er meget bredt, da vi i høj grad køber ind efter de trends, som viser sig i markedet. Det betyder, at vi kan levere alt fra kyllingenuggets til barbiedukker – hvis det altså hitter hos forbrugerne.

HVORFOR BRUGE STOCK GROUP?

Vores primære opgave er at finde de varer, som giver vores kunder et ekstra lod i konkurrencen om at tiltrække forbrugerene og give dem en oplevelse af at få en ekstra værdi ved at handle i lige præcis den specifikke butik.

Varesortimentet er meget bredt, da vi i høj grad køber ind efter de trends, som viser sig i markedet.

Alle varer i Stock Group A/S’ sortiment overholder gældende lovgivning og er altid tjekket på et uafhængigt testinstitut. Produktsikkerhed er altafgørende for os.

Hurtig levering

Vores lager-team kan deres kram og derfor kan vi kan ofte levere dine varer dagen allerede efter ordren er afgivet.

Service i fokus

Vores team består af kompetente medarbejdere, der både sidder klar til at rådgive dig, lave opsætninger i din butik og meget mere.

Populære varer

Vi tilbyder både varer i fast sortiment og sæson/trend baserede varer i høj efterspørgsmål. Vores indkøbere er skarpe, og finder du ikke lige det, du leder efter - så send os en mail og lad os trylle.